Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün Kimdir? Hakan Gün Nereli?

Pençe-Kilit Operasyonu'nda şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün, Gaziantep'te yaşayan 28 yaşındaki bekar bir kahramandı. Hakan Gün kimdir?

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Ocak 2024 11:49
Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün Kimdir? Hakan Gün Nereli?

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesindeki hain saldırıda şehit düşen askerlerimizden biri, Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün oldu. Acı haberi, Gaziantep'teki ailesine ulaştırmak, şehit Gün'ün babasının evinde askeri yetkililer tarafından gerçekleştirildi. Peki, Hakan Gün kimdir?

Gaziantepli olan 28 yaşındaki bekar şehit Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün'ün, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerin düzenlediği saldırıda hayatını kaybettiği öğrenildi. Şehadet haberi, Gün'ün ailesine, Gaziantep'in Şehitkamil ilçesine bağlı Fatih Mahallesi'nde bulunan evlerinde, ilçe kaymakamı ve diğer askeri yetkililer tarafından iletilmiştir.

Şehit Hakan Gün'ün ailesi ve yakınları, bu acı haberi almanın verdiği derin üzüntü içerisinde, Türk bayrakları ile donatılmış olan evlerine taziyeye gelenleri ağırlamıştır.

Gaziantepli şehit Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün'ün cenazesinin memleketinde toprağa verileceği bilgisi, ailenin yanı sıra tüm milleti derinden etkilemiştir.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.