Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın Serkan Sayın Kimdir? Serkan Sayın Nereli?

Pençe-Kilit Operasyonu'nda şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın'ın hikayesi. Vatanına adanan fedakar bir kahramanın öyküsü. Serkan Sayın kimdir? Sorusunun cevabı haberimizde.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Ocak 2024 11:38
Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın Serkan Sayın Kimdir? Serkan Sayın Nereli?

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit düşen kahraman askerlerimizden biri, Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın oldu. Acı haber, şehit Sayın'ın Adıyamanlı ailesine iletilmiştir. Peki, Serkan Sayın kimdir?

Teröristlerin düzenlediği hain saldırıda hayatını kaybeden Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde vatanı için gösterdiği fedakarlıkla hatırlanacaktır. Adıyaman İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hikmet Uz, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Hacı Erdengi ve diğer askeri erkanlar, acı haberi Adıyamanlı şehit ailesine ulaştırmışlardır.

27 yaşındaki şehit Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın, Emine Sayın ve Hacı Ali Sayın çiftinin altı çocuğundan biridir. Aynı zamanda şehidin ağabeyinin de astsubay olarak görev yaptığı öğrenilmiştir.

Fenalık geçiren şehit ailesine sağlık ekiplerince müdahale edildiği bilgisi, acının derinliğini bir kez daha ortaya koymaktadır.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.