Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir Kimdir? Müslüm Özdemir Nereli?

Pençe Kilit Operasyonu'nda terörist saldırı sonucu Kahramanmaraş'a düşen 2 şehit arasında yer alan kahraman Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir kimdir, nereli?

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Ocak 2024 11:41
Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir Kimdir? Müslüm Özdemir Nereli?

Pençe Kilit bölgesinde gerçekleşen taciz ve sızma girişimi sonucunda Kahramanmaraş'a iki kahraman şehidin ateşi düştü. Bu acı olayda hayatını kaybedenlerden biri olan Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in hikayesi:

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), terör örgütü tarafından düzenlenen saldırıda toplamda altı askerin şehit olduğunu açıkladı. Bu kahraman askerlerden ikisi Kahramanmaraşlıydı. Şerefoğlu Mahallesi'nde yaşayan Müslüm Özdemir'in ailesine acı haber ulaştığında, Pençe Kilit Operasyonu'nun bir diğer kurbanı olduğu ortaya çıktı. Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir, vatanı uğruna gösterdiği fedakarlıkla tanınan bir kahramandı.

Şehit Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in baba ocağına ulaşan acı haber, ailenin yüreklerine derin bir acı saldı. Milli Savunma Bakanlığı yetkilileri tarafından verilen bilgiye göre, Pençe Kilit Operasyonu'nda hayatını kaybeden bu kahraman genç, ülkesi için görev yaparken şehit düşmüştür.

Bu acı kayıptan bir diğeri de Göksun İlçesi Hacıkodal Mahallesi'nde yaşayan Şehit Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez'in ailesini vurdu. Her iki aile de askeri yetkililerin verdiği acı haberle sarsılarak Türk bayraklarıyla donatıldı.

Kahramanmaraşlı iki şehidin bekar oldukları bilgisine ulaşıldı. Bu gençlerin vatanları için gösterdikleri fedakarlık ve özveri unutulmayacak, milletleri tarafından minnet ve şükranla anılacaktır.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.