Şehitler İçin 81 İlde Sabah Namazında Tüm Camilerde Dua Edilecek

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın çağrısıyla yarın sabah namazında, terör operasyonlarında şehit olan Mehmetçikler ve tüm şehitler için camilerde dualar yapılacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Ocak 2024 17:23
Şehitler İçin 81 İlde Sabah Namazında Tüm Camilerde Dua Edilecek

Şehitler için sabah namazında tüm camilerde dua edilecek. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, yarın sabah namazında terör örgütlerine karşı gerçekleştirilen operasyonlarda şehit düşen Mehmetçikler ve tüm şehitler için dua edileceğini duyurdu. Erbaş, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, sabah namazında şehitlere yönelik bir araya geleceklerini belirterek şu sözlere yer verdi:

"14 Ocak Pazar sabah namazında, ülkemizin dört bir yanındaki camilerde, terör örgütlerine karşı yapılan operasyonlarda şehadete eren kahraman Mehmetçiklerimiz ve tüm şehitlerimiz için okunan hatimlerin duaları gerçekleştirilecektir. İnşallah biz de bu dua programına Ankara Hacı Bayram Veli Cami'nden katılacağız. Bu anlamlı dua etkinliğine, ülkemizin her köşesinden tüm kardeşlerimizi davet ediyorum. Yüce Rabb'imiz kahraman ordumuzu, havada, karada ve denizde daima muzaffer kılsın."

İlgili Haberler

KAYNAK: AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.