Şehit Piyade Sözleşmeli Er Kemal Batur Kimdir? Kemal Batur Nereli?

Pençe-Kilit Operasyonu'nda şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Kemal Batur'un hikayesi. Vatan için verdiği fedakarlık ve ailesinin yürek burkan acısı. Şehit Piyade Sözleşmeli Er Kemal Batur kimdir? Sorusunun cevabı haberimizde.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Ocak 2024 11:19
Şehit Piyade Sözleşmeli Er Kemal Batur Kimdir? Kemal Batur Nereli?

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde vatan uğruna gösterdiği kahramanlığıyla bilinen Piyade Sözleşmeli Er Kemal Batur, teröristlerin düzenlediği hain saldırıda şehit düşmüştür. Acı haber, şehit Batur'un Niğde'deki Efendibey Mahallesi'ndeki ailesine ulaştırılmıştır. Baba Cuma ile anne Hatice Batur'a, oğullarının kahramanlık destanının sona erdiği şehadet haberini veren yetkililer, ailenin derin bir acıya gömüldüğü anları paylaşmıştır.

23 yaşındaki şehit Piyade Sözleşmeli Er Kemal Batur, Niğde'nin gururu olarak bilinen bir evladıydı. Bekar ve dört kardeşten en büyüğü olan Batur'un evi, Türk bayraklarıyla donatılmış, yakınları ve komşuları da taziyelerini iletmek üzere şehidin ailesinin yanına gitmiştir.

Niğde'de düzenlenecek törenle, şehit Batur'un memleketine veda edileceği belirtilmiştir. O'nun vatan için verdiği mücadele ve fedakarlık, unutulmaz bir kahramanlık hikayesi olarak kalacaktır. Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır dileriz.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.