Kahramanmaraş'ta belediyeden ücretsiz ulaşım ve ikram hizmeti

Büyükşehir Belediyesi, YKS'ye girecek adaylara ücretsiz ulaşım sağlıyor ve veliler için bekleme alanlarında çay, simit ve su ikramı sunuyor. Mobil ekipler de sahada olacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Haziran 2024 21:11
Kahramanmaraş'ta belediyeden ücretsiz ulaşım ve ikram hizmeti

Büyükşehir Belediyesi, YKS'ye girecek adaylara sınav günü ücretsiz ulaşım imkanı sağlıyor. Ayrıca, KSÜ Avşar Kampüsü ve Dulkadiroğlu Hacı Bektaş-ı Veli Caddesi’nde bekleme alanları oluşturarak çeşitli ikramlar sunacak. Mobil ekipler de sınav günü sahada olacak ve ihtiyaçları karşılayacak.

dulkadiroglu-bekleme-noktasi.jpg

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 8 ve 9 Haziran tarihlerinde Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek adaylara ücretsiz ulaşım desteği sunacak. Ayrıca veliler için de anlamlı bir uygulama gerçekleştiriyor. Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Avşar Kampüsü ve Dulkadiroğlu Hacı Bektaş-ı Veli Caddesi’nde bekleme alanları kurdu. Veliler, çocuklarını beklerken çay, simit ve su ikramı alabilecek. Büyükşehir Belediyesi'nin mobil ekipleri de sınav merkezlerinde velilere çay, simit ve su ikramında bulunacak.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.