Başkan Toptaş, öğrencilerin final heyecanına ortak oldu

Onikişubat Belediyesi Başkanı Hanifi Toptaş, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nde öğrencilerle buluşarak final heyecanına ortak oldu, moral verdi ve desteklerini sundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Haziran 2024 15:53
Başkan Toptaş, öğrencilerin final heyecanına ortak oldu

Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'ni ziyaret ederek öğrencilerin final sınavı heyecanına katıldı ve gençlere moral verdi. Başkan Toptaş, gençlerin Onikişubat'ta olma ayrıcalığını yaşamaları için her türlü desteği sağlayacaklarını belirtti.

Gençlik projelerine önem veren ve gençlerle sürekli iletişim halinde olan Başkan Toptaş, final haftası dolayısıyla üniversiteyi ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Öğrenciler, Başkan Toptaş ile stres atarak sohbet etme fırsatı bulurken, belediye ekiplerinin hazırladığı ikramlardan da faydalandılar.

20240606095526-0b0a2715.jpg

Ziyaret sırasında gençlerle bir arada olmanın mutluluk verici olduğunu dile getiren Başkan Toptaş, sınav haftalarını daha keyifli hale getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.

Başkan Toptaş ayrıca, gençlerin gelecekleri için önemli olan her türlü projeye açık olduklarını belirterek, üniversitede eğitim gören gençlere destek olmaya devam edeceklerini ifade etti. Ziyaret edilen fakültelerdeki öğrencilere günün anısına hediyeler takdim edildi ve Başkan Toptaş, tüm öğrencilere başarılar diledi.

Gençler ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirirken, Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş ve ekibine teşekkür ettiler.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.