Başkan Toptaş'tan YKS öğrencilerine başarı mesajı

Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, YKS'ye girecek öğrencilere başarılar diledi. Sınavın hayırlı olmasını temenni ederek, sağlıklı ve huzurlu bir gelecek dileğinde bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Haziran 2024 15:58
Başkan Toptaş'tan YKS öğrencilerine başarı mesajı

Başkan Toptaş’tan YKS’ye Girecek Öğrencilere Başarı Dilekleri

Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, bu hafta sonu yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesinde öğrencilere başarılar diledi. Toptaş, “Geleceğimizin teminatı olan değerli gençlerimize, girecekleri sınavda gönülden başarılar diliyorum. Sınav sonuçlarının öğrencilerimiz, velilerimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyor, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir gelecek diliyorum” dedi.

8-9 Haziran 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek YKS’ye katılacak öğrenciler için bir mesaj yayımlayan Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, sınava kayıt yaptıran 3 milyon 36 bin 945 adaya başarı dileklerinde bulundu. Başkan Toptaş, belediye olarak öğrencilerin sınava rahat ve sorunsuz bir şekilde girebilmeleri için gerekli tüm önlemleri aldıklarını belirtti. Ayrıca, vatandaşları okul çevresinde gürültü yapmamaları konusunda uyardı ve velilere hitap etti.

Başkan Toptaş, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Tüm öğrencilerimizin kalplerinden geçen hedeflere ulaşmasını temenni ediyorum. Sevgili öğrencilerimiz, on iki yıllık eğitim-öğretim maratonunun ardından, geleceğiniz için büyük önem taşıyan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) gireceksiniz. Siz değerli öğrencilerimizin heyecanını, azmini, sabrını ve inancını ortaya koyarak, fırsatları yakalayabileceğiniz bir sınav süreci geçirmenizi diliyoruz. Kendinize güvendiğiniz sürece aşamayacağınız engel bulunmadığına inanıyoruz ve başarılı olacağınıza hiç şüphemiz yok. Yıllardır hayalini kurduğunuz üniversitelere bu sınavlar sonunda girmenizi ve emeklerinizin karşılığını almanızı gönülden diliyorum. İnanıyorum ki, stresten uzak bir şekilde gireceğiniz sınavlarda, edindiğiniz bilgi ve birikimleri en iyi şekilde yansıtacaksınız ve ideallerinize bir adım daha yaklaşacaksınız. Sevgili gençler, yüksek puan almak ve üniversiteye yerleşmek elbette önemli, ancak başarı sadece bununla sınırlı değildir. Kendi yaptıklarınızı değerlendirip gereğini yaptığınıza inanıyorsanız, başarılı olmuşsunuz demektir. Ayrıca, sınav saatlerinde okul çevrelerinde ve genel olarak gürültüden kaçınılması konusunda tüm halkımızdan özen göstermelerini rica ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, Kahramanmaraş ve Onikişubat ilçemizdeki gençlerimiz başta olmak üzere, başarılarıyla ülkemizin ve şehrimizin parlak geleceğini şekillendirecek tüm evlatlarımıza YKS’de başarılar diliyorum. Tüm öğrencilerimizin kalplerinden geçen hedeflere ulaşmasını temenni ediyor, sınav sonuçlarının öğrencilerimiz, velilerimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir gelecek sizlerin olsun. Allah zihin açıklığı versin."

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.