Terör Finansmanına Darbe: Kahramanmaraş Dahil 32 İlde Kahramanlar-41 Operasyonları!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kahramanlar-41 operasyonlarında Kahramanmaraş dahil 32 ilde bölücü terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonlarda 113 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Ocak 2024 17:01

Kahramanlar-41 operasyonları kapsamında, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından yapılan açıklamaya göre, 32 ilde bölücü terör örgütüne (BTÖ) yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda 113 şüpheli gözaltına alındı.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu sözlere yer verdi:

"Jandarma Genel Komutanlığı TEM Daire Başkanlığı ve İstihbarat Başkanlığı'nın koordinasyonunda, terör örgütlerinin faaliyetlerini ve finans kaynaklarını engelleme amacıyla gerçekleştirilen Kahramanlar-41 operasyonlarında; Adana, Adıyaman, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bingöl, Diyarbakır, Gaziantep, Hakkari, Hatay, Iğdır, Kahramanmaraş, Kastamonu, Kayseri, Kilis, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Muş, Osmaniye, Sakarya, Siirt, Sivas, Şırnak, Tunceli ve Van İl Jandarma Komutanlıkları tarafından 113 şüpheli gözaltına alındı."

Bakan, operasyonları gerçekleştiren güvenlik güçlerini tebrik ederken, "Yılın her günü, her mevsimi, her ayı, gece gündüz demeden operasyonlar düzenliyoruz. Aziz milletimizin bilmesini isterim ki, sizlerin duaları ve desteğiyle son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar kararlılıkla devam edeceğiz. Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak." şeklinde ifade kullandı.

İlgili Haberler

KAYNAK: AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.