Kahramanmaraş Merkezli Uyuşturucu Çetesine Bıçak Gibi Operasyon: 15 Tutuklama!

Kahramanmaraş merkezli uyuşturucu operasyonunda 15 kişi tutuklandı! Jandarma, örgütlü suç çetesine yönelik başarılı operasyonun detaylarını açıkladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Ocak 2024 17:10

Kahramanmaraş ve Gaziantep'te örgütlü bir şekilde uyuşturucu imal ve ticareti yaptığı tespit edilen 18 şüpheliden 15'i, İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonla yakalandı.

Elbistan Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda gerçekleştirilen eş zamanlı operasyon, Kahramanmaraş ve Gaziantep'teki belirlenen adreslere şafak vakti düzenlendi. Gözaltına alınan 18 şüphelinin üzerinde, narkotik köpeği "Tablo"nun da katkısıyla yapılan aramalarda çeşitli miktarlarda uyuşturucu, 9 uyuşturucu kullanma aparatı, 6 ruhsatsız tabanca, 3 av tüfeği ve 11 cep telefonu ele geçirildi.

Jandarma tarafından tamamlanan işlemlerin ardından şüpheliler, sağlık kontrolü sonrasında komando ekiplerinin geniş güvenlik önlemleri eşliğinde adliyeye sevk edildi. Tutuklama kararı alınan 15 zanlı, diğer 3 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İlgili Haberler

KAYNAK: AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.