İçişleri Bakanı Yerlikaya, Kahramanmaraş'taki Şehit Ailelerini Unutmadı

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Kahramanmaraş'ta şehit düşen Mehmetçiklerin ailelerini ziyaret etti. Taziye ve başsağlığı dileklerini ileterek, kabir başında dualarla anıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Ocak 2024 16:32

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kahramanmaraş'ta gerçekleştirdiği taziye ziyaretinde, Pençe – Kilit operasyonu bölgesinde şehit düşen Mehmetçikler P. Söz. Er Emrullah Gülmez ve Müslüm Özdemir'in ailelerine başsağlığı dileklerini iletti. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör de Bakan Yerlikaya'ya eşlik ederek şehit ailelerine başsağlığı mesajlarını iletti.

Vali Mükerrem Ünlüer, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgici, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Gökhan İnan, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel ve ilçe belediye başkanlarının da katıldığı ziyarette, heyet, şehit Emrullah Gülmez ve Müslüm Özdemir'in ailelerine taziye dileklerini ileterek acılarını paylaştı.

Ayrıca, Bakan Yerlikaya ve beraberindeki heyet, şehitlerin kabirleri başında dualarla anıldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, valilik ziyareti sonrasında Kahramanmaraş'tan ayrılması bekleniyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.