Kahramanmaraş'ta Şehit Emrullah Gülmez İçin Son Görev

Kahramanmaraşlı Şehit Emrullah Gülmez, Irak Kuzeyindeki Pençe-Kilit-2 Harekatı'nda şehit düştü. Göksun'da düzenlenen duygusal törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Ocak 2024 11:23

Kahramanmaraşlı kahramanımız, P. Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez, Irak'ın Kuzeyinde gerçekleşen Pençe-Kilit-2 Harekatı bölgesinde BTÖ mensupları tarafından düzenlenen saldırı sonucu şehit düştü. Bugün, Göksun Hacıkodal köyünde düzenlenen duygusal bir törenle, vatanına ve milletine adanmış bir hayatın ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Şehidin Türk Bayrağı'na sarılı naaşı, ailesi tarafından Göksun ilçesine bağlı Hacıkodal köyündeki baba ocağına getirildi. Teröristlerin hain saldırısında hayatını kaybeden Emrullah Gülmez'in ailesi, oğullarının şerefli cenazesini görmenin hüznü içinde teröristlere hiçbir sevinç yaşatmadı.

Şehidimizin cenaze törenine, kent protokolü, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve yoğun bir vatandaş topluluğu katıldı. Gözyaşları ve dualar eşliğinde gerçekleştirilen cenaze namazının ardından Şehit Emrullah Gülmez, Göksun Gümgüm Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Vatan için canını feda eden kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyor, ailesine ve Türk milletine başsağlığı diliyoruz. Allah rahmet eylesin.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.