"Narkogüç-44" Operasyonları ile Kahramanmaraş Dahil 20 İlde 163 Şüpheli Yakalandı

Narkogüç-44 operasyonlarıyla Kahramanmaraş dahil 20 ilde 741 kg uyuşturucu ele geçirildi, 163 şüpheli yakalandı. İçişleri Bakanı, gençlerimizi koruma kararlılığını vurguladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ocak 2024 17:28
"Narkogüç-44" Operasyonları ile Kahramanmaraş Dahil 20 İlde 163 Şüpheli Yakalandı

"Narkogüç-44" operasyonları kapsamında 20 ilde gerçekleştirilen başarılı müdahalelerle birlikte, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu üreticileri, satıcıları ve sokak satıcılarına karşı önemli bir adım atıldığını duyurdu. Bakan Yerlikaya'nın sosyal medya hesabından paylaştığı bilgilere göre, Kahramanmaraş, İstanbul, Hakkari, Antalya, Ankara, Malatya, Batman, Elazığ, Siirt, Van, Diyarbakır, Aydın, Ordu, Samsun, Adana, Edirne, Tekirdağ, Isparta, Kırıkkale ve Kocaeli illerinde koordineli şekilde gerçekleştirilen "Narkogüç-44" operasyonlarında 741 kilogram uyuşturucu madde ele geçirilirken, toplamda 163 şüpheli de gözaltına alındı.

Bakan Yerlikaya, gençlerin ve ülkenin geleceğinin tehlikeye atıldığı uyuşturucu ticaretine karşı kararlı bir mücadele yürütüleceğini belirtti. Operasyonlarda emeği geçen polis ve jandarma birimlerini övgüyle anan Yerlikaya, "Gençlerimizi ve geleceğimizi zehirleyen uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayacağız. Her an enselerindeyiz, bizden kaçamayacaklar. Operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi ve kahraman jandarmamızı tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle. Ülkemizin dört bir yanında zehir tacirlerine karşı operasyonlarımız artarak devam edecek." şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

KAYNAK: AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.