Karla Kaplı Macera: Kahramanmaraş'ta Yedikuyular Kayak Merkezi'nde Sömestr Serüveni

Yedikuyular Kayak Merkezi, Kahramanmaraş'ta sömestr tatilini eğlence ve stres atma fırsatı sunarak geçiren ziyaretçilere ev sahipliği yapıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Ocak 2024 15:03

Yedikuyular Kayak Merkezi, sömestr döneminde ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Kahramanmaraş'taki bu kayak merkezi, Dulkadiroğlu ilçesinde bulunup 2 bin 300 rakıma sahiptir ve sadece Kahramanmaraşlıları değil, komşu illerden gelen ziyaretçileri de misafir ediyor.

Ziyaretçiler, kızakla kayma, kar topu oyunları ve telesiyej ile keyifli vakit geçirerek hem moral buluyor hem de stresten uzaklaşıyorlar. Bu arada, Dulkadiroğlu ilçesindeki kayak merkezinin 13 kilometre uzaklıkta olması, bölge halkı için bu tesisin popüler bir destinasyon olmasına katkı sağlıyor.

Bir ziyaretçi olan Veysel Görken, Adıyaman'dan akrabalarıyla bir araya gelip moral bulmak için kayak merkezini tercih ettiklerini belirtiyor. Görken, "Asrın felaketi" olarak adlandırdıkları depremin etkisi altında kaldıklarını ve bu stresi atmak için bu güzel aktiviteyi seçtiklerini söylüyor. Aynı zamanda, Kahramanmaraş'ın bu tür bir tesisle gurur duyduklarını ifade ediyor.

İdil Görken de bu aktivitenin kendileri için güzel bir deneyim olduğunu belirterek, tekrar gelmeyi planladıklarını ve tesisin daha da gelişmiş olmasını dilediklerini ifade ediyor. Kendisi, yaşadıkları büyük depreme rağmen böyle bir eğlence imkanına sahip olmaktan dolayı memnuniyetlerini dile getiriyor.

Mehmet Keleş ise Gaziantep'ten iş arkadaşlarıyla bir araya gelip stres atmak için Yedikuyular Kayak Merkezi'ni tercih ettiklerini paylaşıyor. İskenderun'dan gelen bir ziyaretçi ise çocuklarıyla birlikte kar topu oynayarak ve kızak kayarak eğlenceli bir zaman geçirdiklerini vurguluyor.

Gaziantep'ten gelen Abdullah Çetin ise merkeze özgü bir dokunuşla, çiğköfte ve boru kebap ikramında bulunuyor. Çetin, işletmesinde uzun süredir çiğ köfte ve boru kebap sunduğunu, bu güzel gününde ziyaretçilere ücretsiz olarak ikram ettiğini belirtiyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.