Kahramanmaraş'ın Beyaz Cenneti Yedikuyular Kayak Merkezi'nde Yarıyılın Coşkusu

Yedikuyular Kayak Merkezi, yarıyıl tatilinde büyük ilgi görüyor. Telesiyej ve kızakla keyifli anlar yaşayan ziyaretçiler, harika manzarayı doyasıya izliyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Ocak 2024 13:03

Güneydoğu Anadolu ve Akdeniz bölgelerinin kucaklaştığı muazzam coğrafyada konumlanan Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde bulunan Yedikuyular Kayak Merkezi, yarıyıl tatilinde büyük bir ilgiyle karşılanıyor.

Kent merkezine sadece 13 kilometre uzaklıkta yer alan bu yükseklikteki 2 bin 300 metrelik kayak merkezi, telesiyej ve kızak yürüyen bandıyla sadece Kahramanmaraşlıları değil, aynı zamanda komşu illerden gelen ziyaretçileri ağırlıyor.

Hafta sonunu değerlendirmek isteyen ve güneşli havadan faydalanmak isteyen vatandaşlar, merkezi adeta doldurdu.

Ziyaretçilerden bazıları telesiyeje binerek etkileyici manzarayı izlerken, çocuklar kar topu oynayarak ve kızakla kayarak keyifli anlar yaşadılar. Hem çocuklar hem de yetişkinler, kızakla kaymanın keyfini çıkararak eğlenceli saatler geçirdi.

Hatay İskenderun'dan ailesiyle birlikte gelen 6. sınıf öğrencisi Murat Okuyan, "Burayı çok sevdik, eğlenmek için geldik, karne hediyesi olarak. Annem, babam ve kardeşimle birlikte geldim. Bir dahaki sefere gelmeyi çok isterim." dedi.

Ziyaretçilerden Rabia Alakel, eşi ve çocuklarıyla Kilis'ten geldiklerini belirterek, tesisin çok güzel olduğunu ve kızakla kayarak eğlenceli vakit geçirdiklerini söyledi.

Kent merkezinden gelen Mesut Pala ise "Her fırsatta buraya geliyoruz. Çocukların kafası dağılsın diye geldik. Hava da bugün açık, keyifli vakit geçiriyoruz. Burası gerçekten harika. Çocuklar kızakla kaydı, kar topu oynadık." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

KAYNAK: AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.