Kahramanmaraşlı Şehit Özdemir'in Ailesine Evi Bu Ay Teslim Edilecek

Şehit Piyade Er Müslüm Özdemir'in Kahramanmaraş'taki depremzede ailesine yapılan ev, Çevre Bakanı Mehmet Özhaseki tarafından şubat ayında teslim edilecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Şubat 2024 13:08

Şehit Piyade Er Müslüm Özdemir'in depremzede ailesine, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki tarafından yapılan ev, bu ay içerisinde teslim edilecek.

Bakan Özhaseki, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Kahramanmaraşlı Müslüm Özdemir'in ailesine verdiği sözü yerine getiriyor. Bakanın sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, ailenin yaşadığı köyde inşa edilen evin son durumu görüntülendi.

Özhaseki'nin paylaşımında, "Kahramanmaraşlı şehidimiz Müslüm evladımızın ailesine verdiğimiz sözü tutuyoruz. Aile, evlerinin yaşadıkları köyde yapılmasını istedi. Biz de bu istek doğrultusunda çalışmalara başladık ve evimizi şubat ayında teslim edeceğiz. Hayırlı olsun." ifadeleri yer aldı.

Bakan Özhaseki, daha önce şehidin ailesine, rezerv alandaki hazır konutlardan ya da ailenin yaşadığı köyde 1 ay içinde yapılacak evin teslim edileceği sözünü vermişti. Bu kapsamda yapılan çalışmaların sonuçlanarak evin kısa süre içinde aileye teslim edilecek olması, şehit Piyade Er Müslüm Özdemir'in ailesine duyulan saygıyı yansıtıyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.