Rus hasta, bağırsak rahatsızlığından Kahramanmaraş'ta kurtuldu

Rus hasta, Türkiye'deki tedavisiyle bağırsak sorunlarından kurtuldu. Gastroenterolojik cerrahide deneyimli bir ekip tarafından başarılı bir operasyon gerçekleştirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Haziran 2024 13:47
Rus hasta, bağırsak rahatsızlığından Kahramanmaraş'ta kurtuldu

Marina Razetinova, Rusya'nın Sibirya Federal Bölgesi'nde yaklaşık 20 yıldır mide bulantısı, kusma ve karın ağrısı gibi çeşitli rahatsızlıklarla mücadele ediyordu. Ancak ülkesindeki tedavilerden sonuç alamayınca, Dr. Bahtiyar Muhammedoğlu'nun bağırsak rahatsızlıklarıyla ilgili sosyal medyada paylaştığı videoları izleyerek Türkiye'ye gelmeye karar verdi.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesine başvuran Razetinova'ya yapılan tetkik ve kontroller sonucunda "Doligomegakolon" teşhisi konuldu. Ardından yapılan endoskopik ve radyolojik görüntülemelerle tedavi edilen Razetinova, rahatsızlıklarından kurtuldu ve taburcu edildi.

Razetinova, tedavi sürecini değerlendirerek, "Buraya gelmeden önce her şeyin iyi olacağını biliyordum ama bu kadar iyi ve hızlı beklemiyordum." dedi.

Gastroenterolojik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Bahtiyar Muhammedoğlu, operasyonun başarısında iyi bir ekip ve ekipmanın önemine vurgu yaparak, hastanenin sağladığı destekten memnun olduklarını belirtti.

KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım da hastanenin gastroenteroloji cerrahi kliniğinin önemine dikkat çekerek, Dr. Muhammedoğlu'nun deneyimli bir cerrah olduğunu ve hastaların memnuniyetle ayrıldığını söyledi.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.