Kahramanmaraş'ta yazın çocuklar ve gençler için renkli kurslar başlıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, yaz tatilinde çocuk ve gençlere yönelik çeşitli kurslar düzenliyor! Detaylar ve başvuru bilgileri haberimizde.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Haziran 2024 13:09
Kahramanmaraş'ta yazın çocuklar ve gençler için renkli kurslar başlıyor!

Büyükşehir Belediyesi, yaz döneminde çocuklar ve gençler için çeşitli kurslar düzenlemeye hazırlanıyor. Bu kurslar hakkında detaylı bilgilere Büyükşehir'in resmi internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Başkan Fırat Görgel liderliğinde Kahramanmaraş'ta sosyal belediyeciliğin öncü örneklerinden biri olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, her yaş grubuna hitap eden faaliyetlerini yaz tatilinde de sürdürüyor. KAÇSAM ve KAMEK'te çeşitli atölyeler düzenlenecek. Genç KAMEK, gençler için Keman, Ney, Kanun, Takı Tasarımı, Ahşap Boyama, Pastacılık ve Resim gibi toplamda 14 farklı kurs sunacak. Kahramanmaraş Çocuk Sanat Merkezi'nde ise Yaratıcı Drama, Akıl ve Zekâ Oyunları, Değerler Eğitimi, Satranç, Masal Saati, Stem ve Rtim gibi eğitimler verilecek. KAÇSAM'a 6-13 yaş arası çocuklar, Genç KAMEK'e ise 13-18 yaş arası gençler katılabilecek.

genc-kamek.jpg

Başvurular için son tarih 14 Haziran Cuma olarak belirlendi. Başvuru işlemleri için internet üzerinden https://kahramanmaras.bel.tr/duyuru/2024/06/10/genc-kamek-yaz-etkinlikleri-basvuru-formu adresinden Genç KAMEK'e, https://kahramanmaras.bel.tr/duyuru/2024/06/10/kahramanmaras-cocuk-sanat-merkezi-yaz-etkinlikleri-basvuru-formu adresinden ise KAÇSAM'a çevrimiçi başvuru yapılabiliyor. Ayrıca, kurslar ve başvuru şartlarıyla ilgili detaylı bilgi almak için 0552 033 99 51 numaralı Whatsapp danışma hattından ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.