Kahramanmaraş'ın Göksun – Elbistan bağlantı yolu yenileniyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ve Elbistan kırsal mahallelerinin ulaşımını iyileştirmek amacıyla Çardak – Kamışcık – Tombak Grup Yolu'nda bakım çalışmaları yürütüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Haziran 2024 17:30
Kahramanmaraş'ın Göksun – Elbistan bağlantı yolu yenileniyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ve Elbistan'ın kırsal mahallelerinin yoğun olarak kullandığı Çardak – Kamışcık – Tombak Grup Yolu'nu bakım çalışmalarına aldı.

goksun-elbistan-3.jpg

Şehrin ulaşım altyapısını güçlendirmek ve vatandaşlara daha konforlu bir ulaşım sağlamak amacıyla faaliyetlerini sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, deforme olmuş ve kısmi çökmelerin meydana geldiği Çardak – Kamışcık – Tombak Grup Yolu'nda bakım çalışmalarına başladı. Göksun ve Elbistan'ın birçok kırsal mahallesinin aktif olarak kullandığı bu yolda, bozulmuş kısımlar sıcak asfaltla onarılıyor. Fen İşleri ve Kuzey İlçeleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen bu çalışmalarla, grup yolunda zarar görmüş bölümler tamir edilerek yerleşim yerlerinin ulaşımı iyileştiriliyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, daha erişilebilir yerleşim alanları sağlamak amacıyla yol bakım, onarım ve yenileme çalışmalarının kesintisiz devam ettiği vurgulandı.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.