Onikişubat Belediyesi, YKS’ye giren öğrencileri ve aileleri yalnız bırakmadı

Onikişubat Belediyesi, YKS sınavında öğrencilerin ve ailelerinin yanında. Çadırlarla destek, tatlı ve su ikramıyla gönüllere dokundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Haziran 2024 17:05
Onikişubat Belediyesi, YKS’ye giren öğrencileri ve aileleri yalnız bırakmadı

Onikişubat Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) giren öğrencilerin ve ailelerinin heyecanını paylaşarak destek oldu. Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde binlerce öğrenci sınav maratonuna başlarken, belediye okul önlerinde bekleyen ailelerin yanında yer aldı. Aileleri güneşten korumak amacıyla kurulan çadırlar ve sunulan tatlı ile su ikramıyla belediye, sınav gününde de öğrenci ve velilerin yanında yer aldı.

dscf3846.jpg

Sosyal belediyecilik anlayışının öncüsü olan Hanifi Toptaş başkanlığındaki Onikişubat Belediyesi, eğitim yatırımları ve projeleriyle öğrencilerin sınav sürecine destek verdi. Velilerin çocuklarını bekleyebilecekleri rahat alanlar oluşturmak için çadırlar kuruldu ve sınav süresince tatlı ile su ikramı yapıldı. Bu jest, veliler tarafından memnuniyetle karşılandı ve Belediye Başkanı Hanifi Toptaş'a teşekkür edildi.

Veliler, çadırların güneşten koruma amacının ince bir düşünce olduğunu belirterek, Onikişubat Belediyesi'nin farkını bir kez daha gördüklerini ifade etti.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.