Başkan Akpınar: Dulkadiroğlu'nda gönülleri fethettik, hizmetlerimizle de ihya edeceğiz

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, Çatmayayla Mahallesi'nde halkla buluştu. Mahalle ziyaretleri sırasında ilçeyi çeşitli hizmetlerle canlandıracaklarını vurguladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Haziran 2024 17:05
Başkan Akpınar: Dulkadiroğlu'nda gönülleri fethettik, hizmetlerimizle de ihya edeceğiz

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, Çatmayayla Mahallesi'nde halkla buluştu ve ilçenin her köşesini çeşitli hizmetlerle canlandıracaklarını vurguladı. Başkan Akpınar, Murat Arık ve ailesini ziyaret ederek mahalle sakinleriyle bir araya geldi ve vatandaşlarla sürekli iletişim içinde olacaklarını, onların görüş ve önerilerini dikkate alarak en iyi hizmeti sunmayı amaçladıklarını belirtti.

448006559-865808818907431-1238535196384181946-n.jpg

Başkan Akpınar, "Dulkadiroğlu'nda kalpleri kazandık, şimdi de hizmetlerimizle ilçemizi yeniden canlandıracağız. Her mahalleye ve her vatandaşa en üst düzeyde hizmet sunmak için çalışıyoruz," şeklinde konuştu. Ayrıca, Murat Arık ve ailesine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti ve mahalle sakinlerine verdikleri destek için minnettarlığını dile getirdi. Başkan Akpınar, "Mahalle sakinlerimizin bize duyduğu güven ve destek, hizmet aşkımızı daha da güçlendiriyor. Birlikte daha güzel bir Dulkadiroğlu'nu inşa edeceğiz," dedi.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.