Kahramanmaraş'a Spor Rüzgarı Estiren Döngele Bozdağspor Kulübü, İl Müdüründen Destek Aldı

Kahramanmaraş'ın yeni spor kulübü Döngele Bozdağspor, Futbol, Voleybol ve Güreş branşlarını bünyesine katarak büyük bir çıkış yapıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Ağustos 2023 16:07
Kahramanmaraş'a Spor Rüzgarı Estiren Döngele Bozdağspor Kulübü, İl Müdüründen Destek Aldı

İş adamı Hakkı Bozdağ tarafından kurulan kulüp, Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz'un ziyareti ile destek buldu.

Döngele Bozdağspor Kulübü'nün kurulumundan haberdar olan İl Müdürü Cemil Boz, kulübün futbol idmanına katılarak sporculara destek verdi. Yeşil sahalara kırmızı-beyaz-siyah renkleriyle çıkacak olan kulüp, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve spor federasyonlarının düzenlediği etkinliklere katılacak.

İlk ziyaretini Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne gerçekleştiren kulüp, iş kadını Dilek Bozdağ'ın başkanlığında yönetim kurulunda önemli isimlere yer veriyor. İl Müdürü Cemil Boz, ziyarette kulübün cesaretine vurgu yaparak başarılar diledi. Ayrıca Kahramanmaraş'ın sportif faaliyetlerini üst seviyeye taşıma konusunda kulübün yanında olduklarını belirtti.

Kahramanmaraş'ın sportif potansiyelini artırmayı amaçlayan Döngele Bozdağspor Kulübü, İl Müdürü Cemil Boz'un desteğiyle daha da büyüyecek.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.