Bakanlık Duyurdu: 20 Milyon Euro Hibe Desteği!

Tarım ve Orman Bakanlığı, Avrupa Birliği Kırsal Kalkınma (IPARD II) Programı kapsamında 13. başvuru çağrısı ilanını duyurdu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Ağustos 2023 13:39
Bakanlık Duyurdu: 20 Milyon Euro Hibe Desteği!

Bu kapsamda tarımsal işletmelerin fiziki varlıklarına yönelik yatırımlar ve tarım ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanması ile ilgili fiziki varlıklara yönelik yatırımlar desteklenecek.

Projeler için yüzde 50-80 arasında hibe desteği verilecek.

Son Başvuru Çağrısı Olacak 13. çağrı ilanı, IPARD II Programı'nın uygulandığı Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Ankara, Ardahan, Aydın, Balıkesir, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Giresun, Hatay, Isparta, Kahramanmaraş, Karaman, Kars, Kastamonu, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muş, Nevşehir, Ordu, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Tokat, Trabzon, Uşak, Van ve Yozgat illerinde gerçekleşecek.

Başvuru Detayları Tarımsal İşletmelerin Fiziki Varlıklarına Yönelik Yatırımlar için son başvuru tarihi 28 Eylül 2023 saat 18:00. Tarım ve Balıkçılık Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması ile İlgili Fiziki Varlıklara Yönelik Yatırımlar için ise son başvuru tarihi 12 Ekim 2023 saat 18:00 olarak belirlendi. Proje başvuruları online olarak yapılacak.

Tarım ve Orman Bakanlığı, IPARD II Programı ile tarım sektörünün gelişimi için önemli bir adım atıyor ve çiftçilere büyük destek sağlıyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.