Kahramanmaraş'ta Örnek Davranış! Ormandaki Cam Şişeleri Topladı

Kahramanmaraş'ta yaşayan bir vatandaşın, doğanın korunması için yaptığı çağrı büyük yankı uyandırdı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Ağustos 2023 14:49
Kahramanmaraş'ta Örnek Davranış! Ormandaki Cam Şişeleri Topladı

Kahramanmaraş'ta kızgın güneş altında çocuklarıyla birlikte topladığı cam şişelerle ilgili olarak duygusal bir paylaşım yapan vatandaş, çevre duyarlılığının önemine vurgu yaptı.

Mehmet Güneyisi, şunları söyledi: "Bugün sizlerle, çevremize ve doğaya duyarlılığımızı bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Çektiğim aşağıdaki fotoğraflar, çevre kirliliğinin ve duyarsızlığının ne yazık ki yarattığı acı bir gerçeği yansıtıyor.

Aşırı sıcaklarla birlikte yaşadığımız uyarılar, bizlere doğanın kıymetini ve korunmasının önemini bir kez daha hatırlatıyor. Bu hafta, çocuklarımızla birlikte topladığımız cam şişeler, poşetler yetmediği için orman içinde ve kuru otlar arasında onlarca cam şişenin durduğu bir manzara ile karşılaştık.

367703595-10230930030656196-6002917937226208167-n-001.jpg

Bu görüntü, maalesef bazı insanların çevre ve doğa duyarlılığından uzak, saygısız ve vicdansız davrandığını gösteriyor. Bu durumun, duyarsızlığımızın getirdiği bir sonuç olduğunu bilmeliyiz. Üstelik, muhafazakar ve tutucu bir şehirde yaşamamıza rağmen bu durumun devam etmesi daha da düşündürücü.

Unutmayalım ki, temiz bir çevre, sağlıklı bir yaşam demektir. Ancak ne yazık ki, yasaklara rağmen hala çevreye zarar veren insanlarla karşılaşıyoruz. Bu noktada, yetkililere ve topluma çağrımız var. Daha duyarlı olmalı, doğayı korumalıyız."

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.