Kahramanmaraş'ın Pazarcık İlçesinde Eğitime Büyük Destek: Yeni 12 Derslikli Okul

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde eğitim alanında önemli bir adım atılıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ağustos 2023 16:37
Kahramanmaraş'ın Pazarcık İlçesinde Eğitime Büyük Destek: Yeni 12 Derslikli Okul

"Eğitime Yüzde Yüz Destek Kampanyası" çerçevesinde Kahramanmaraş Pazarcık ilçesine iş adamları tarafından büyük bir katkı sağlanıyor.

Yukarı Pazarcık'a 4 derslikli okul Menderes Mahallesinde ise Kadir Oğulları (Yılkıcı İnşaat) adına 8 derslikli orta öğretim binası inşa ediliyor.

Pazarcık Kaymakamlığında gerçekleştirilen protokol imza töreninde, Kaymakam Mustafa Hamit Kıyıcı'nın koordinasyonunda hayırsever iş adamları arasında bir işbirliği sağlandı.

Yukarı Pazarcık bölgesine 4 derslikli ilkokul ve Menderes Mahallesine ise Kadir Oğulları (Yılkıcı İnşaat) adına 8 derslikli orta öğretim binasının yapımı için protokol imzalandı.

photo-5974128629623406602-x.jpg

Protokol imza töreninde, merhum Arzu Yılkıcı adına Yukarı Pazarcık'a 4 derslikli, Menderes Mahallesinde ise Kadir Oğulları (Yılkıcı İnşaat) adına 8 derslikli orta öğretim binası yapılacak.

Törende Pazarcık Kaymakamı Mustafa Hamit Kıyıcı, Arzu Yılkıcı adına eşi Turgay Yılkıcı ve Kadiroğulları Yılkıcı İnşaat adına Mehmet Yılkıcı da hazır bulundu.

Protokol imza töreninde kısa bir konuşma yapan Kaymakam Mustafa Hamit Kıyıcı, hayırseverlere eğitime verdikleri destek için teşekkür ederek, "Okulumuzun ilçemiz ve öğrencilerimiz adına hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.