Sigara Fiyatları Uçtu! Seçim Sonrası Zam Şoku!

2024 Nisan ayının ilk haftasıyla birlikte sigara fiyatları ÖTV artışı ve döviz kurundaki dalgalanmalar sebebiyle güncellendi. Winston grubunda 10 TL zam yapıldı. Diğer sigara markalarında da zamlar mevcuttur.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Nisan 2024 13:06
Sigara Fiyatları Uçtu! Seçim Sonrası Zam Şoku!

2024 Nisan ayının ilk haftasıyla birlikte sigara fiyatları da yükseldi. 2024 seçimlerinin hemen ardından gelen zam, sigara tiryakilerini şaşırttı.

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar'ın dün sosyal medya hesabından paylaştığı zamlı fiyatlar, bu sabah itibarıyla uygulanmaya başladı.

WİNSTON GRUBUNA 10 TL ZAM!

Yapılan açıklamaya göre, Winston grubunda 10 TL zam yapıldı. Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş, 1-10 Nisan tarihleri arasında sigaraya zam geleceğini daha önce duyurmuştu.

Aybaş, seçim sonrasında beklenen 10 TL zammın 9 TL olarak uygulandığını da açıkladı.

EN PAHALI WİNSTON 69 TL!

9 TL'lik zammın ardından Winston grubunun en pahalı sigarası 69 TL'ye, en ucuzu ise 58 TL'ye yükseldi. Zamlı fiyatlar tüm sigara markalarında geçerli.

SİGARAYA ZAM NEDEN YAPILDI?

Sigaraya gelen zammın arkasında yatan neden tam olarak bilinmemekle birlikte, ÖTV artışı ve döviz kurundaki dalgalanmaların etken olduğu düşünülüyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.