5 Şüpheli Gözaltına Alındı! Hurdacılar Sitesi Yangınının Sebebi Ne?

Ankara Hurdacılar Sanayi Sitesi'nde çıkan dev yangında 5 şüpheli gözaltına alındı! Görgü tanığı kim? Yangın sebebi ne? Detaylar haberde!

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Nisan 2024 12:53
5 Şüpheli Gözaltına Alındı! Hurdacılar Sitesi Yangınının Sebebi Ne?

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde dün meydana gelen ve büyük paniğe neden olan Hurdacılar Sanayi Sitesi yangınıyla ilgili soruşturmada flaş gelişme! Görgü tanığının teşhisi sonucunda 5 şüpheli gözaltına alındı.

Yangın, 3 Nisan 2024 tarihinde, öğleden sonra saat 15.00 sıralarında Hurdacılar Sanayi Sitesi'nde bulunan araç lastikleri ve atıkların bulunduğu alanda başladı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans ekibi sevk edildi. Yaklaşık 16 saat süren yoğun çalışmalar sonucunda yangın kontrol altına alındı.

YANGINLA İLGİLİ 5 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamaya göre, yangınla ilgili mahallinde yapılan araştırmalar sonucunda yangına sebebiyet verdikleri değerlendirilen A.F.E, A.E.İ, F.E.A, A.E.İ. ve M.E.İ isimli 5 şüpheli, görgü tanığının teşhisi sonucunda Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince gözaltına alındı.

SORUŞTURMA TİTİZLİKLE DEVAM EDİYOR

Şüphelilerin sorguları emniyette devam ediyor. Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yaptığı açıklamada, soruşturmanın titizlikle devam ettiği ve olayın tüm yönlerinin aydınlatılacağı kaydedildi.

HURDACILAR SANAYİ SİTESİ YANGINI BÜYÜK ZARARLARA NEDEN OLDU

Yaklaşık 16 saat boyunca devam eden yangın, Hurdacılar Sanayi Sitesi'nde büyük maddi hasara neden oldu. Yangında çok sayıda araç, hurda ve atık malzeme kullanılamaz hale geldi.

YANGININ SEBEBİ HENÜZ BİLİNMİYOR

Yangının sebebinin tam olarak ne olduğu bilinmiyor. Yetkililer, yangının kazaen mi yoksa kasıtlı olarak mı çıkarıldığının araştırıldığını bildirdi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.