Kahramanmaraş'ta AK Parti'ye Şok! Sebep Sağlık Sistemindeki Sorunlar mı?

Seçmenler sandıkta mesaj verdi! AK Parti'nin oylarında büyük düşüş yaşanırken, Prof. Dr. Sefer Aycan, sorunun sağlık sistemindeki aksaklıklarda olduğunu söylüyor. Detaylar haberimizde!

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Nisan 2024 14:00
Kahramanmaraş'ta AK Parti'ye Şok! Sebep Sağlık Sistemindeki Sorunlar mı?

31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimleri'nde sürpriz sonuçlar yaşanırken, AK Parti'nin kalesi olarak bilinen Kahramanmaraş da bu illerden biri oldu. 81 il içerisinde AK Parti'nin en çok oy kaybettiği il olan Kahramanmaraş'ta, seçmenlerin tercihi sandığa yansıdı.

Eski MHP Genel Başkan Yardımcısı ve 27. Dönem MHP Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Sefer Aycan, AK Parti'nin Kahramanmaraş'ta büyük oy kaybının nedenini sağlık sektöründeki problemlere bağladı. Aycan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, seçmenlerin sağlık hizmetlerindeki aksaklıklardan ve yetersizliklerden duydukları rahatsızlığın, oy verme davranışlarını etkilediğini belirtti.

VATANDAŞLAR SAĞLIK SİSTEMİNDEN MEMNUN DEĞİL

Aycan, Kahramanmaraş'taki hastanelerde yaşanan aksaklıkların çözüme kavuşturulamadığını ve seçmenlerin bu durumdan oldukça rahatsız olduğunu vurguladı. Aycan'ın paylaşımında yer alan ifadeler şu şekilde:

"Seçmenin kararını etkileyen bir neden de tedavi hizmeti alamamak oldu. Seçmenlerin hastanelerden muayene randevusu alamaması, tomografi veya MR çektirememesi, alsa da tedavi olamaması, sorunun çözülememesi, ameliyat olamaması, özel hastaneye yönlendirilmesi, özel hastane ücretlerini karşılayamaması gibi sorunlar tedavi olamamasına neden oldu ve canından bezdirdi. Bu olumsuzluklar da seçmenin tercihini etkileyen bir diğer faktör oldu."

sefer-aycan.jpg

KAHRAMANMARAŞ'TA SAĞLIK SİSTEMİ DEĞİŞİME Mİ İHTİYAÇ DUYUYOR?

Prof. Dr. Sefer Aycan'ın paylaşımı, Kahramanmaraş'taki sağlık sisteminin yetersizliği ve aksaklıkları hakkında önemli bir tespitte bulunuyor. AK Parti'nin oylarındaki kayıp, seçmenlerin bu konudaki memnuniyetsizliğini gösteriyor.

Kahramanmaraş'ta sağlık sisteminin iyileştirilmesi ve seçmenlerin taleplerinin karşılanması, gelecek seçimlerde AK Parti'nin oylarını etkileyebilecek önemli bir faktör olarak görünüyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.