Uyuşturucu Tacirlerine Büyük Darbe: Kahramanmaraş Dahil 41 İlde 1.5 Ton Ele Geçirildi!

Narkogüç-41 operasyonları kapsamında 41 ilde düzenlenen operasyonlarda 1.5 ton uyuşturucu ele geçirildi, 418 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Aralık 2023 16:32

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu üreticileri, satıcıları ve sokak satıcılarına karşı eş zamanlı olarak düzenlenen Narkogüç-41 operasyonlarında 1 ton 480 kilogram uyuşturucu madde bulunduğunu ve 418 uyuşturucu taciri ile sokak satıcısının yakalandığını açıkladı.

Yerlikaya, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, gençleri ve geleceği tehdit eden uyuşturucu tacirlerine karşı kararlı bir mücadele yürütüleceğini vurgulayarak, onlara her an göz açtırmayacaklarını belirtti.

Uyuşturucu tacirlerinin kaçma şansı olmadığını ifade eden Yerlikaya, "Uyuşturucu madde üreticilerine, satıcılarına ve sokak satıcılarına yönelik 41 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen Narkogüç-41 operasyonlarında, 1 ton 480 kilogram uyuşturucu ele geçirildi. Toplamda 418 uyuşturucu taciri ve sokak satıcısı yakalandı." dedi.

OPERASYONA BÜYÜK KATILIM

Bakan Yerlikaya, operasyona ilişkin detayları da paylaştı. Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirilen operasyonlara, 354 ekip, 1225 personel, 4 hava aracı ve 22 narkotik detektör köpeğinin katıldığını belirtti.

Operasyonlar, Nevşehir, Balıkesir, Amasya, Tekirdağ, Adana, Samsun, Bursa, Kırklareli, Osmaniye, Bitlis, Ankara, Gaziantep, Erzurum, Muğla, Sivas, İzmir, Yalova, Siirt, Antalya, Denizli, İstanbul, Kayseri, Mersin, Sakarya, Batman, Kocaeli, Düzce, Kilis, Van, Trabzon, Hatay, Bilecik, Zonguldak, Karabük, Isparta, Şanlıurfa, Uşak, Aydın, Kahramanmaraş, Diyarbakır ve Burdur illerinde gerçekleştirildi.

İlgili Haberler

KAYNAK: AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.