Bakan Tekin Rapor Aldı! Kahramanmaraş'ta Eğitim İçin Bir Araya Geldi

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kahramanmaraş'ta depremzedeleri ziyaret etti ve zarar gören okul inşaatlarını inceledi. Öğrencilerle buluşarak öğretmenlerle görüştü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Aralık 2023 15:43

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kahramanmaraş'ta çeşitli ziyaretlerde bulundu. Türkoğlu ilçesinde meydana gelen deprem sonrasında zarar gören okul inşaatlarına yönelik incelemelerde bulunan Bakan Tekin, 6 Şubat depremlerinde yıkılan ve yeniden inşa edilen Balsuyu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Kılılı Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

milli-egitim-bakani-tekin-kahramanmarasta-ziyaretlerde-bulundu.jpg

Daha sonra Yıldızkent Şehit Şeref Ortaokulu'na geçen Bakan Tekin, öğretmenlerle bir araya gelerek sohbet etti. Ardından, geçtiğimiz ekim ayında kendisini ziyaret eden ve bilişim sınıfı talep eden Yolderesi İlk ve Ortaokulu'nu ziyaret etti. Veliler tarafından karşılanan Tekin, sınıfları dolaşarak öğrencilerle yakından ilgilendi.

Sonrasında öğretmenler odasında eğitimcilerle toplantı gerçekleştiren Bakan Tekin, basına kapalı bir ortamda öğretmenlerin görüş ve önerilerini dinledi. Ziyaretlere Vali Mükerrem Ünlüer, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Gökhan İnan, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, Türkoğlu Kaymakamı Mustafa Nevzat Mercan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çelik ve diğer ilgililer de eşlik etti.

İlgili Haberler

KAYNAK: AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.