Kahramanmaraş'ta Telefon Dolandırıcılarına Büyük Darbe: Çetenin Serveti Ortaya Çıktı!

Kahramanmaraş'ta jandarma, telefon dolandırıcılarını yakalayarak araçlarında 148.500 TL, 21.300 USD, 300 Euro, mücevher ve saat ele geçirdi. Iraklı şüpheliler 5 ayrı dolandırıcılık suçuna karıştı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Aralık 2023 11:50

Kahramanmaraş'ta, telefonla vatandaşları dolandıran şüphelilerin peşine düşen jandarma ekipleri, gerçek bir servetin saklı olduğu bir aracı belirledi. Kendilerini asker, polis, hakim ve savcı gibi tanıtarak insanları kandıran bu dolandırıcı çetesi, Kahramanmaraş-Gaziantep yolu Kapıçam mevkiinde operasyonla yakalandı.

37 yaşındaki M.Ç., 34 yaşındaki M.Y., 49 yaşındaki M.K. ve 43 yaşındaki A.Ç. isimli şüpheliler gözaltına alındı. Yapılan arama sonucunda şüphelilerin kullandığı araç içerisinde 148.500 TL, 21.300 Amerikan Doları, 300 Euro, 7 adet bilezik, 6 adet yüzük, 2 çift altın küpe ve 1 adet saat ele geçirildi. İrak uyruklu olan şüphelilerin, Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü tarafından tespit edilen 5 ayrı dolandırıcılık suçuna karıştığı belirlendi. Dolandırıcıların aracından çıkan bu servet, jandarma ekiplerinin titiz çalışması sonucunda ortaya çıktı.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.