Teknoloji Çağında Genç Olmak: Yazar Kadriye Kırdök'le Sohbet

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, NFK Halk Kütüphanesi'nde Eğitimci-Yazar Kadriye Kırdök'ün katılımıyla "Teknoloji Çağında Genç Olmak" konulu etkileyici bir söyleşi düzenledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Ocak 2024 13:10
Teknoloji Çağında Genç Olmak: Yazar Kadriye Kırdök'le Sohbet

Yazar Kadriye Kırdök, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kütüphane Söyleşileri'nde okurlarıyla bir araya geldi. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi Halk Kütüphanesi'nde gerçekleşen etkinlikte, Eğitimci – Yazar Kırdök, "Teknoloji Çağında Genç Olmak" konulu bir söyleşi gerçekleştirdi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehirdeki değerli yazar ve şairleri okurlarla buluşturma misyonunu sürdürerek, bu kez Eğitimci – Yazar Kadriye Kırdök'ü konuk etti. Söyleşi kapsamında, gençlerin karşılaştığı sorunlar, teknolojinin sosyal yaşam üzerindeki etkisi, teknolojinin getirdiği avantajlar ve zararlar, bilinçli sosyal medya kullanımı gibi birçok konuya Kadriye Kırdök ışık tuttu.

Söyleşiye katılan okurlar, programın oldukça faydalı olduğunu vurgulayarak, Eğitimci – Yazar Kadriye Kırdök ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Kütüphane Söyleşileri kapsamındaki okur-yazar buluşmalarının devam edeceği belirtildi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.