Kahramanmaraş'ta Doğukent Konutlarına İlk Kazma! Başkan Okay'dan Müjdeli Haber

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Doğukent konutlarının inşaatına başlandığını duyurdu. Yerinde dönüşümle ilgili çalışmalar hızla devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Ocak 2024 13:07
Kahramanmaraş'ta Doğukent Konutlarına İlk Kazma! Başkan Okay'dan Müjdeli Haber

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Doğukent konutlarının belediye şirketi aracılığıyla yapılacağını duyurmuştu. Başkan Okay, inşaat çalışmalarının başladığını müjdeleyerek, “Doğukent konutları için ilk kazmayı bugün vurduk” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından yürütülen yerinde dönüşüm çalışmaları kapsamında Doğukent'te ilk inşaat faaliyetleri başlatıldı. Başkan Okay, çalışmaları yerinde inceledi ve en kısa sürede binaların yükseleceği müjdesini verdi.

nsrt6466.jpg

Konuyla ilgili olarak Başkan Okay, şu değerlendirmelerde bulundu: “Doğukent mahallemiz, ilçemizin en büyük mahallelerinden biridir ve bu mahallede yer alan Doğukent konutları için inşaat süreci başlamıştır. Belediye şirketimiz, tamamladığı projelerle birlikte konutları hızla tamamlayarak vatandaşlarımıza teslim edecek. Doğukent konutları doğusundaki özel sitelerle ilgili olarak da çalışmalarımız başlamıştır. Bu sitelerin dönüşümü konusunda ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışmaktadır. Ayrıca, daha önce Güneşevler konutları için de çalışma yapacağımızı duyurmuştuk. İlçemizdeki bu büyük konut alanlarıyla ilgili olarak sorumluluk aldık. Vatandaşlarımızın beklentilerini karşılamak adına hızlı bir şekilde çalışarak, projeleri tamamlayıp hizmetlerine sunacağız.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.