Kahramanmaraş'ta Hırsızlık ve Uyuşturucu Operasyonunda 128 Tutuklama!

Kahramanmaraş polisi, son bir haftada 128 kişiyi gözaltına aldı. Operasyonlarda uyuşturucu, silah ve hırsızlıkla ilgili suçlarla mücadele edildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Ocak 2024 14:17
Kahramanmaraş'ta Hırsızlık ve Uyuşturucu Operasyonunda 128 Tutuklama!

Son bir hafta içinde Kahramanmaraş'ta gerçekleştirilen etkili polis operasyonunda, aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar neticesinde 128 kişi gözaltına alındı. Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü tarafından 22-29 Ocak 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonel faaliyetlerde, 101 şahıs hakkında arama kararı bulunanlar, 7 şahıs uyuşturucu madde ticareti yapanlar ve 20 şahıs ise ikamet ve işyerlerinde hırsızlık olaylarına karışanlar olarak belirlendi. Toplamda 128 kişi güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı. Emniyet tarafından tamamlanan işlemlerin ardından 61 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Operasyonlar kapsamında çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde, 11 adet ruhsatsız tabanca ve 3 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Ayrıca, trafik ekiplerinin gerçekleştirdiği denetimlerde, trafik güvenliğini olumsuz etkileyen ve gürültü kirliliğine neden olan 36 araca yüksek sesle müzik dinlemekten, 33 araca ise abartılı egzoz kullanmaktan dolayı işlem yapıldı.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.