Kahramanmaraş'ta Ücretsiz Tiyatro Keyfi: İte Kaka - Bi Dünya Hikâye!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 30 Ocak'ta Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde ücretsiz sahnelenecek "İte Kaka - Bi Dünya Hikâye" adlı komedi oyunuyla tiyatroseverleri keyifli bir akşama davet ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Ocak 2024 14:09
Kahramanmaraş'ta Ücretsiz Tiyatro Keyfi: İte Kaka - Bi Dünya Hikâye!

Büyükşehir Belediyesi, tiyatro severleri 30 Ocak Salı günü Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek ücretsiz bir etkinlikle buluşturacak. Usta oyuncular Tuğçe Karabayır ve Erkan Karadeniz'in sahneleyeceği "İte Kaka - Bi Dünya Hikâye" adlı komedi oyunu, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde düzenlenen kültürel etkinliklerden biri olarak ön plana çıkıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların yanında olma ve destek sağlama konusundaki çabalarını sürdürürken, farklı yaş gruplarına yönelik kültürel faaliyetleriyle de dikkat çekiyor. Şiir ve edebiyatın başkenti olarak bilinen şehirde, Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler arasında yer alan "İte Kaka - Bi Dünya Hikâye" adlı komedi oyunu, tiyatroseverleri keyifli bir akşam geçirmeye davet ediyor.

Usta oyuncular Tuğçe Karabayır ve Erkan Karadeniz'in performanslarıyla sahnelenecek interaktif gösteri, sahnede geçirdikleri gerçek hikâyeleri ve turne maceralarını eğlenceli bir dille izleyicilere aktaracak. Gösteri, tiyatro oyunlarından keyifli anlar sunacak ve saat 20.00'de başlayarak ücretsiz olarak seyirciyle buluşacak. Tüm tiyatroseverlerin davetli olduğu etkinlik, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.