Karın Ardında Bir Kahraman: Kahramanmaraş'ta Jandarmadan Sürücülere Destek!

Kahramanmaraş'ta jandarma, kar yağışı nedeniyle mahsur kalan sürücülere yardım etti. Jandarma trafik ekipleri, kış lastiği kullanımı ve diğer önlemler konusunda uyarılarda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Ocak 2024 12:31
Karın Ardında Bir Kahraman: Kahramanmaraş'ta Jandarmadan Sürücülere Destek!

Jandarma, Kahramanmaraş'ta etkili olan kar yağışının yol açtığı zorluklarla başa çıkmak için harekete geçti. Kar yağışı sebebiyle ilerlemekte güçlük çeken ve yolda kalan sürücülerin yardımına koşan jandarma ekipleri, özellikle karın yoğun olduğu bölgelerde mahsur kalan sürücülere destek sağladı. Kahramanmaraş'ta dün geceden itibaren etkili olan kar yağışı, bugün yola çıkan sürücüler için zorlu bir seyahat deneyimine dönüştü.

24 saat boyunca devriye görevini sürdüren jandarma ekipleri, kar yağışının yol açabileceği olumsuz durumları önlemek amacıyla harekete geçti. Yolda kalan sürücülere yardım eli uzatan jandarma, aynı zamanda kış lastiği ve diğer gerekli ekipmanlar konusunda sürücüleri uyardı. Alınmayan önlemlerin olumsuz sonuçlar doğurabileceğine dikkat çeken jandarma trafik ekipleri, sürücülerin güvenliği için gerekli tedbirleri almaları konusunda bilgilendirdi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.