Kahramanmaraş'ta Kar Alarmı! Büyükşehir'den Yağış Uyarısı ve Önlemler

Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde karla karışık yağmur ve kar uyarısı yaptı. Sürücülere kar lastiği ve zincir kullanmaları hatırlatıldı. 112 ve ALO 153 ile iletişim kurulabilir.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Ocak 2024 14:20
Kahramanmaraş'ta Kar Alarmı! Büyükşehir'den Yağış Uyarısı ve Önlemler

Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi, şehir genelinde karla karışık yağmur ve kar yağışı beklentisiyle ilgili olarak vatandaşları uyarıyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), meydana gelebilecek olumsuzlukları önlemek amacıyla tüm tedbirleri aldıklarını ve ekiplerin sürekli sahada hazır olduğunu bildirdi.

Belediye, özellikle buzlanma ve don olaylarına karşı dikkatli olunması gerektiğini vurgulayarak vatandaşları uyarmaktadır. Trafikte olası aksamaların önüne geçilmesi için sürücülerin kar lastiği ve zincir kullanmalarının önemi üzerinde duruldu. Büyükşehir Belediyesi açıklamasında, kış şartlarıyla başa çıkmak adına 112 Acil Çağrı Merkezi ve ALO 153 üzerinden Afet Koordinasyon Merkezi'ne taleplerin iletilmesinin mümkün olduğunu belirtti. Vatandaşlardan belediyenin uyarılarına duyarlılık göstermeleri ve gerekli tedbirleri almaları istendi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.