Şehit Semih YILMAZ kimdir? Piyade Sözleşmeli P.Söz.Er Semih YILMAZ nereli, kaç yaşında?

Kahraman Piyade Sözleşmeli Er Semih Yılmaz, Kuzey Irak operasyonunda şehit düştü. Vatan savunması için fedakarlık yapan genç askerin hikayesi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Aralık 2023 22:54
Şehit Semih YILMAZ kimdir? Piyade Sözleşmeli P.Söz.Er Semih YILMAZ nereli, kaç yaşında?

Ülkemizin güvenliği için gösterdiği fedakarlıkla bilinen Piyade Sözleşmeli Er Semih Yılmaz, Kırıkkale'nin bir evladı olarak Kuzey Irak operasyonunda şehit düşmüştür. Genç yaşına rağmen vatan sevgisi ve cesaretiyle tanınan Semih Yılmaz, 27 Nisan 2000 tarihinde Yahşihan ilçesine bağlı Keçili Köyü'nde dünyaya gelmiştir.

Semih Yılmaz, Tümen Komutanlığı'na bağlı olarak Şırnak'ta Piyade Sözleşmeli Er olarak görev yaparken, ülkenin güvenliğini sağlamak amacıyla Kuzey Irak'ta, sözde Metina Eyaleti civarında görevlendirilmiştir. Vatan savunması uğruna görevini yerine getirirken, 23 Aralık 2023 tarihinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşmüştür.

Kırıkkale'nin gururu olan Semih Yılmaz'ın vatanına olan bağlılığı ve cesareti, Keçili Köyü halkı tarafından daima hatırlanacak ve onun adı yaşatılacaktır. Şehit Yılmaz'ın ailesi ve yakınları, acı kayıplarının ardından derin bir üzüntü içerisindedir.

Türk milleti, vatanı uğruna canlarını feda eden kahramanlarına, özellikle Kırıkkaleli Piyade Sözleşmeli Er Semih Yılmaz gibi, minnettarlık duymaktadır. Şehitlerimizin aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyor, ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Allah rahmet eylesin.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.