Şehit Kemal ASLAN kimdir? Piyade Sözleşmeli P.Söz.Er Kemal ASLAN nereli, kaç yaşında?

Elazığlı Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan, Kuzey Irak operasyonunda şehit oldu. Vatan uğruna gösterdiği fedakarlık ve cesaretiyle anılan bir kahraman.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Aralık 2023 22:51
Şehit Kemal ASLAN kimdir? Piyade Sözleşmeli P.Söz.Er Kemal ASLAN nereli, kaç yaşında?

Elazığlı asker Kemal Aslan, Kuzey Irak operasyonunda hayatını kaybetti. Ülkenin güvenliği için özveriyle mücadele eden kahramanların hikayesi.

Elazığlı Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan, Türkiye'nin güvenliği için gösterdiği fedakarlıkla Kuzey Irak operasyonunda şehit oldu. Hemşehrileri ve vatanseverler, şehit Aslan'ın vatan uğruna verdiği mücadeleyi büyük bir saygı ve minnetle anıyor.

ŞEHİT KEMAL ASLAN'IN HİKAYESİ:

Pençe-Kilit harekatı bölgesinde terör örgütüyle çıkan çatışmada hayatını kaybeden Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan, Elazığ'ın Keban ilçesi nüfusuna kayıtlıydı. Üniversite Mahallesi Muhtar Adayı Mehmet Aslan'ın oğlu olarak bilinen şehit Aslan, genç yaşta vatan sevgisiyle dolu bir hayat sürdü.

OPERASYONDAKİ GÖREVİ VE FEDAKARLIK:

Hain terör örgütüyle gerçekleşen çatışmada gösterdiği cesaret ve fedakarlıkla tanınan şehit Kemal Aslan, Pençe-Kilit harekatı bölgesinde ülkesinin güvenliğini sağlamak adına kahramanca görev yapıyordu.

ŞEHİT KEMAL ASLAN'IN AİLESİ:

Şehit Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan'ın ailesi, bu büyük kayıp karşısında derin bir üzüntü içinde. Vatan için canını feda eden şehit Aslan'ın ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileklerimizi iletiyoruz. Hemşehrilerimizden

SON VEDA:

Elazığ'da şehit Kemal Aslan'a olan minnettarlıklarını göstermek üzere bir araya gelerek ona son veda ettiler. Türk milleti, vatanı uğruna canlarını seve seve feda eden kahramanlarını unutmayacak ve onların hatıralarını daima yaşatacaktır.

Türk milleti, şehit Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan gibi vatanı uğruna şehit düşen kahramanlarına minnettarlık duymaktadır. Şehitlerimizin aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyor, ailesine ve yakınlarına sabır diliyoruz. Allah rahmet eylesin.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum