Safa Narlı kimdir?

İzmir Kahramanmaraş Kültür ve Turizm Derneği’nin (İZMİRMARAŞDER) Yönetim Kurulu Başkanı Safa Narlı kimdir, nereli? Safa Narlı’nın eğitim ve kariyer hayatı biyografisi haberimizde yer almaktadır.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Eylül 2021 10:26
Safa Narlı kimdir?

1987 yılında memleketi olan Kahramanmaraş’ta doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini tamamladıktan sonra Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde Pazarlama Bölümüne 2005 yılında başladı. Daha sonra 2008 yılında İzmir Ekonomi Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümüne geçiş yaparak 2012 yılında mezun oldu. Bu eğitim sürecine paralel Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinden de 2011 yılında mezun olduktan sonra, Ege Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimi Bölümünde Yüksek Lisansını tamamladı.

Lisans eğitim sürecini tamamladıktan sonra İzmir’de iş hayatı başladı. 2015 yılında aydınlatma armatürleri üretimi yapan bir şirketin kuruluşunu gerçekleştirdi. Daha sonra bu alanda yatay büyümeler sağlayarak K.Maraş ve İzmir’de iki ayrı şirket daha kurdu. Halen 40’tan fazla ülkeye ihracat yapan şirketi olan NARLIGHT Aydınlatma firmasıyla çalışma hayatına devam etmekte. Evli ve iki çocuk babasıdır. 2012 ve 2015 yılları arasında Anadolu Gençlik Derneği İzmir İl Başkanlığı görevinde bulundu. Halen AGD Genel Başkan Yardımcılığı görevini sürdürmekte ve Müsiad İzmir İl Yönetimde görev yapmaktadır. Son olarakta Mayıs ayı içerisinde yapılan genel kuruluyla İzmir Kahramanmaraş Kültür ve Turizm Derneği’nin (İZMİRMARAŞDER) Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.

SAFA NARLI HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

safa-narli-kimdir.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.