Şehit Semih YILMAZ kimdir? Piyade Sözleşmeli P.Söz.Er Semih YILMAZ nereli, kaç yaşında?

Şehit Piyade Sözleşmeli Er Semih Yılmaz, Kuzey Irak operasyonunda ülke için fedakarlıkla şehit düştü. Vatanına olan sevgisi ve cesaretiyle tanınan genç asker unutulmaz. Allah rahmet eylesin.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Aralık 2023 22:53
Şehit Semih YILMAZ kimdir? Piyade Sözleşmeli P.Söz.Er Semih YILMAZ nereli, kaç yaşında?

Elazığlı asker Kemal Aslan, Kuzey Irak operasyonunda vatan savunması için şehit düştü. Bu kahramanların özverili hikayesi, ülkenin güvenliği için canlarını feda eden cesur insanların anısını yaşatıyor.

Kırıkkale'nin gururu Piyade Sözleşmeli Er Semih Yılmaz, Kuzey Irak operasyonunda ülkenin güvenliği için gösterdiği fedakarlıkla şehit oldu. Genç yaşına rağmen vatan sevgisi ve cesaretiyle tanınan bu kahraman asker, ülkesine büyük bir özlemle anılıyor.

Yahşihan ilçesine kayıtlı olan Semih Yılmaz, Ramazan-Meryem çiftinin oğlu olarak 27 Nisan 2000'de dünyaya geldi. Vatan sevgisiyle dolu olan genç Semih, Kırıkkale'nin gurur kaynağıydı.

Şehit Yılmaz, Tümen Komutanlığı'na bağlı olarak Şırnak'ta Piyade Sözleşmeli Er olarak görev yaparken, ülkenin güvenliğini sağlamak amacıyla Kuzey Irak'ta sözde Metina Eyaleti civarında görevlendirildi.

23 Aralık 2023 tarihinde, vatan savunması için görevini yerine getirirken teröristlerle çıkan çatışmada Piyade Sözleşmeli Er Semih Yılmaz, canını feda ederek ülkesine hizmet etmenin en yüce bedelini ödedi. Bu acı haber, ailesini ve yakınlarını derin bir üzüntüye boğdu.

Şehit Semih Yılmaz, Keçili Köyü'nden gelmekteydi. Köy halkı, Semih Yılmaz'ı vatanına olan bağlılığı ve cesaretiyle anacak, onun adını daima yaşatacaktır.

Türk milleti, Kırıkkaleli Piyade Sözleşmeli Er Semih Yılmaz gibi vatanı uğruna şehit olan kahramanlarına minnettarlık duymaktadır. Şehitlerimizin aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyor, ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Allah rahmet eylesin.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.