Şehit Ahmet ARSLAN Kimdir? Piyade Sözleşmeli P.Söz.Er Ahmet ARSLAN Nereli, Kaç Yaşında?

Yozgatlı kahraman Piyade Uzman Çavuş Ahmet Arslan, Kuzey Irak operasyonunda şehit oldu. Vatan için canını veren bir kahramanın hüzünlü hikayesi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Aralık 2023 22:58
Şehit Ahmet ARSLAN Kimdir? Piyade Sözleşmeli P.Söz.Er Ahmet ARSLAN Nereli, Kaç Yaşında?

Yozgatlı kahraman asker Ahmet Arslan, Kuzey Irak operasyonunda şehit düştü. Ülkenin güvenliği için canını ortaya koyan bir kahramanın hüzünlü hikayesi.

Irak'ın kuzeyinde teröristlerle gerçekleşen çatışmada hayatını kaybeden 25 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Ahmet Arslan'ın acı haberi, Yozgat'ın Sorgun ilçesindeki ailesine ulaştı. Şehit Arslan'ın evli ve bir çocuk babası olduğu bilgisiyle birlikte, şehadet haberi Sorgun Kaymakamı İhsan Emre Aydın, Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci ve askeri yetkililer tarafından ailesine iletilmiştir.

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde yaşayan Piyade Uzman Çavuş Ahmet Arslan'ın şehadet haberi, ailesinin yaşadığı evde Türk bayraklarıyla birlikte karşılandı. Acı haberi, kaymakam, belediye başkanı ve askeri yetkililer aileye ilettiklerinde, Türk milleti olarak şehidin ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz. Şehit Ahmet Arslan'ın vatan uğruna verdiği mücadele asla unutulmayacak. Allah'tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.