Abdulkadir Polat kimdir?

Abdulkadir Polat, Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı olarak atanmıştır. Yaşı, doğumu ve kariyeri merak konusu. Devlet Denetleme Kurulu üyesidir. Abdulkadir Polat kimdir? sorusunun cevabı haberimizde.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ocak 2024 12:55
Abdulkadir Polat kimdir?

Abdulkadir Polat, son atamalarla Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı olarak göreve başlamıştır. Yapılan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi doğrultusunda, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bakan Yardımcılığı'na Yavuz Selim Kıran atanırken, Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcılığı'na Abdulkadir Polat getirilmiştir.

Devlet Denetleme Kurulu üyesi olan Abdulkadir Polat, bu yeni görevine atanmıştır. Ancak, Abdulkadir Polat'ın yaşına dair internet üzerinde herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

Kahramanmaraşlı Abdulkadir Polat'ın doğum yeri ve asıl memleketi de merak konusu olmuştur. Ayrıca, Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcılığı görevinden önce hangi kurumlarda çalıştığı da dikkat çekmektedir. Abdulkadir Polat'ın daha önce Devlet Denetleme Kurulu üyesi olarak görev aldığı ve Tarım ve Orman Bakanlığı'nda, belediye başkanlığı adaylığı sebebiyle ayrılan Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki'nin yerine atanmış olduğu bilinmektedir.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.