Remzi Çayır Uyarıyor: Ekonomik Krizde Vergi Zamlarıyla Maaşlar Eritiliyor!

MYP Genel Başkanı Çayır, yılbaşından sonra %60'a varan vergi zamlarını eleştirerek, maaş artışlarının acısının vergilerle çıkarılmaya çalışıldığını belirtti. Türkiye'nin birlik ve dayanışmaya acil ihtiyacı olduğunu vurguladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ekim 2023 12:08
Remzi Çayır Uyarıyor: Ekonomik Krizde Vergi Zamlarıyla Maaşlar Eritiliyor!

Milli Yol Partisi (MYP) Genel Başkanı Remzi Çayır, yılbaşından sonra emlak, MTV, trafik cezaları, ehliyet ve pasaport harçları ile araç muayene ücretlerinde yüzde 60 oranında artış yapılacağına dair haberlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Başkan Çayır, "Maaş zamlarının ardından vergi artışlarıyla maaşları eritmeye çalışıyorlar" şeklinde konuştu.

Yılbaşından itibaren emlak vergisi, MTV, trafik cezaları, ehliyet ve pasaport harçları ile araç muayene ücretleri gibi vatandaşları yakından ilgilendiren vergilerin yüzde 60'a yakın bir oranda artırılacağına dair yapılan açıklamaları değerlendiren Başkan Çayır, ülkenin birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğu bir dönemde olduklarını ifade etti. "Ekonomik kriz ülkeyi derinden etkiliyor. Hükümetin aldığı her karar olumsuz sonuçlar doğuruyor. Enflasyon hızla yükseliyor, neredeyse her gün yeni vergi zamlarıyla karşılaşıyoruz. Hükümet maaşlara zam yaparken, bu artışın acısını vergi zamlarıyla çıkarıyor. Zorlu bir süreçten geçiyoruz. Umut ediyorum ki bu dönemde birbirimize destek olur ve ekonomik krizi birlikte aşabiliriz. Aksi takdirde Türkiye, önce ekonomik, sonra da sosyal ve siyasi açıdan büyük bir felakete sürüklenecektir" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.