DEVA Partisi Kesin Kararını Verdi: Yerel Seçimlerde Kendi İsmimizle!

DEVA Partisi'nin Kararı: Yerel seçimde kendi adaylarıyla! Ülke genelinde kendi ismiyle ve amblemiyle seçmenin karşısında olacaklar.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Eylül 2023 14:57
DEVA Partisi Kesin Kararını Verdi: Yerel Seçimlerde Kendi İsmimizle!

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, önümüzdeki yerel seçimlere kendi adaylarıyla katılacaklarını açıkladı. Babacan, "DEVA Partisi, tüm ülke genelinde kendi ismiyle, kendi amblemiyle ve kendi adaylarıyla seçimlere girecek" dedi. Bu karar, partinin geleceği ve ülkenin çıkarları doğrultusunda alınmış önemli bir adım olarak nitelendirildi.

deva-partisi-yerel-secimlerde-gucumuzu-kendi-ismimizle-gosteriyoruz.jpg

Ali Babacan, partisinin Tüzük Kongresi'nde yerel seçimlerde ittifak yapma konusundaki tartışmalara son verdi. 31 Mart 2024'teki yerel seçimlerde, DEVA Partisi'nin kendi adaylarını sahaya süreceği kesinleşti. Babacan, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: "DEVA Partisi olarak, ülkemizin her köşesinde kendi ismimizle, kendi amblemimizle ve kendi adaylarımızla seçimlere katılma kararı aldık. Bu kararımız, ülkemiz ve partimiz için hayırlı olsun."

DEVA Partisi'nin bu kararı, yerel seçimlerde kendi kimliği ve vizyonuyla seçmene gitme arzusunu gösteriyor. Parti, önümüzdeki dönemde kendi değerleri doğrultusunda güçlü bir şekilde ilerlemeyi hedefliyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.