Kahramanmaraş Milletvekili Karatutlu: Bertiz Tüneli Projesi Şimdi Gerçekleşmeli!

DEVA Partisi Milletvekili Dr. İrfan Karatutlu, Bertiz Tüneli projesiyle Bertiz bölgesindeki ulaşım sorunlarına çözüm sunuyor, ekonomiyi güçlendiriyor!

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Ekim 2023 16:13
Kahramanmaraş Milletvekili Karatutlu: Bertiz Tüneli Projesi Şimdi Gerçekleşmeli!

DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Dr. İrfan Karatutlu, Dulkadiroğlu ilçesinde yer alan Bertiz bölgesinin ekonomisini canlandırmak ve ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla Bertiz Tüneli projesinin acil olarak hayata geçirilmesi gerektiğini vurguladı.

Karatutlu, halkın sorunlarını dinlemeye devam ediyor ve Dulkadiroğlu ilçesindeki Bertiz bölgesinde yaptığı ziyaretlerle sorunları yerinde tespit ediyor.

vekil-karatutlu-bertiz-tuneli-projesi-hayata-gecirilmelidir.jpeg

Kabarcık üzümü ve ceviziyle meşhur Bertiz bölgesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde, ulaşımın zorluklarına dikkat çeken Karatutlu, “Sorunları yerinde tespit ederek çözüm yollarını istişare ettik. Bölgemizin en büyük sorunu ulaşımın zorluğudur. Bertiz bölgesinin ulaşımını kolaylaştırarak üretim ekonomisini geliştirmenin yolu Bertiz Tüneli projesinin hayata geçirilmesinden geçmektedir. Bu proje, bölge ekonomisine canlılık kazandıracak ve ulaşımı büyük ölçüde rahatlatacaktır. Bu doğrultuda, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Bertiz Tünel projesinin gerçekleşmesi için elimden geleni yapacağım” dedi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.