MHP Genel Başkan Yardımcısı: Kahramanmaraş Depremi Sonrası Devletimizle Gurur Duyuyoruz!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım, Kahramanmaraş'taki depremde samimi yardım ve devletin duruşunu vurguladı. Cumhur İttifakı, millete hizmette kararlı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ekim 2023 15:08
MHP Genel Başkan Yardımcısı: Kahramanmaraş Depremi Sonrası Devletimizle Gurur Duyuyoruz!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, Kahramanmaraş'ta yaptığı konuşmada, "6 Şubat depremi, samimi olanla içten pazarlıklı olanı, becerikli ile beceriksizi ayırt ettirmiştir. Devletimiz şükürler olsun ilk günden bu yana görevinin başında, yapacağı işlerin bilincindedir." dedi.

Yıldırım, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde düzenlenen partisinin Kahramanmaraş 14. Olağan İl Kongresi'nde, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenler için Allah'tan rahmet diledi. Depremin ardından Türk devleti ve milletinin depremzedelerin yaralarını sarmak için seferber olduğunu ifade eden Yıldırım, depremde 800 bine yakın evin yıkıldığını belirtti.

cumhur-ittifaki-kahramanmaras-depremi-sonrasi-hizla-harekete-gecti.jpg

Muhalefetin yurtseverlik, beraberlik ruhu ve dayanışma gayretinin enkaz altında kaldığını söyleyen Yıldırım, depremin olduğu ilk dakikalardan itibaren 'Ne yapabiliriz?' sorusunu sormak yerine 'Ne koparırız?' derdine düşenlerin artık değer taşımadığını vurguladı. Kılıçdaroğlu ve onun ortaklarının, depremin ardından sadece poz vermek ve siyasi çıkar elde etmeye çalıştıklarını dile getiren Yıldırım, bu tür taktiklerin artık millet nezdinde etkili olmadığını belirtti.

Yıldırım, Cumhur İttifakı'nın milletin yanında ve hizmetinde olduğunu vurgulayarak, mevcut başkan Hüseyin Vahit Demiröz'ün yeniden il başkanlığına seçildiği kongrenin Türkiye için hayırlı olmasını diledi. Programa, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç Dora, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Buluntu, Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı ile partililer ve vatandaşlar da katıldı.

İlgili Haberler

KAYNAK: AA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.