Gelecek Partisi Kahramanmaraş'ta Yol Haritasını Açıklıyor: Yeni Stratejiler!

Gelecek Partisi Kahramanmaraş için güçlü liderlerle, yenilikçi projelerle şehri modernleştirmeye ve halkımızın yaşam kalitesini yükseltmeye odaklanıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ekim 2023 12:35
Gelecek Partisi Kahramanmaraş'ta Yol Haritasını Açıklıyor: Yeni Stratejiler!

Kahramanmaraş Gelecek Partisi İl Başkanı Muharrem Çevik, partinin merkezinde Gelecek Partisi Genel Başkanı ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Kahramanmaraş'ın mevcut durumu, ilçelerin dinamikleri ve yerel seçimlere yönelik stratejik planlar masaya yatırıldı.

Başkan Çevik, toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, "Yerel seçimlerde aday seçiminde son derece titiz olacağız. Saadet Partisi ile ittifak içindeyiz, ancak diğer tüm partilerle de görüş alışverişinde bulunmanın faydalı olacağına inanıyoruz. Büyükşehir ve ilçe belediyelerini kazanma hedefiyle, ittifaklarımızı güçlü ve stratejik bir şekilde oluşturuyoruz," şeklinde konuştu.

Gelecek Partisi olarak Kahramanmaraş'ta eski dostlar ve deneyimli isimlerle iletişimde olduklarını vurgulayan Çevik, "Liakat sahibi ve tecrübeli isimlerle, yeni dönemi başlatmış Kahramanmaraş'ımızı Avrupa standartlarında, herkesin özlem duyacağı bir şehir haline getirmeyi hedefliyoruz," diye ekledi.

Parti olarak, ilerleyen günlerde tüm adaylarını kamuoyuyla paylaşacaklarını belirten Çevik, "Halkımızın beklenti ve ihtiyaçlarını karşılayacak, şehrimizin kalkınmasını hızlandıracak projeler üzerinde çalışıyoruz. Gelecek Partisi olarak, halkımızın güvenini kazanmak ve Kahramanmaraş'ımıza hak ettiği hizmeti sunmak için gece gündüz demeden çaba göstereceğiz," dedi.

Gelecek Partisi, Kahramanmaraş'ın her noktasında etkili ve verimli bir yönetim anlayışıyla var olmayı, halkın yaşam standartlarını yükseltmeyi ve şehri modern dünyanın bir parçası haline getirmeyi amaçlıyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.