Kahramanmaraş'ta Depremzedeler için Moral Etkinliği: Heyecan Bahçesi'nde Buluşma

Dulkadiroğlu Belediyesi Gençlik Merkezleri, depremzede gençlere eğitim öğretim yılı öncesinde moral ve motivasyon kazandırmak amacıyla anlamlı bir etkinlik düzenledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Ağustos 2023 19:30
Kahramanmaraş'ta Depremzedeler için Moral Etkinliği: Heyecan Bahçesi'nde Buluşma

Kahramanmaraş'ta bulunan konteyner kentlerden gençlerin katıldığı etkinlik Heyecan Bahçesi'nde gerçekleşti.

Gençler, extrem parkurda eğlendikleri gibi Gençlik Merkezlerinde eğitim gören öğrencilerin müzik dinletisiyle de coşku yaşadılar.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, çeşitli yarışmalar ve etkinlikler düzenlenen bu etkinlik sonrasında yaptığı konuşmada, deprem sonrası yaşanan zorlukların geride kaldığını vurguladı.

Gençlerin yeni eğitim ve öğretim yılına hazırlanırken moral ve motivasyonlarını yükseltmek amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirtti.

nsrt5267.jpg

Başkan Okay, "Geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz gençlerimizle Heyecan Bahçesi'nde bir etkinliğe daha imza attık. Bu etkinlikte depremzedelerimiz çeşitli aktivitelere katıldı. Depremin psikolojik etkilerini silmek adına bu gibi etkinlikleri önemsiyoruz. Konteyner kentlerden gelen gençlerimizle bir aradayız. Her zaman onların yanında olduğumuzun altını çizmek istiyorum." şeklinde konuştu.

Depremzede gençler, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay'a bu anlamlı etkinlik için teşekkürlerini ileterek duygularını paylaştılar.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.