Kahramanmaraş Dulkadiroğlu'da Deprem Sonrası Sosyal Tesisler Yeniden Ayağa Kalkıyor

Depremlerin ardından hafif hasar alan çok amaçlı sosyal tesisler, Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından başlatılan bakım ve onarım çalışmalarıyla tekrar eski canlılığına kavuşuyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ağustos 2023 13:30
Kahramanmaraş Dulkadiroğlu'da Deprem Sonrası Sosyal Tesisler Yeniden Ayağa Kalkıyor

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu Belediyesi'nin kırsal mahallelerde oluşturduğu çok amaçlı sosyal tesisler, deprem döneminde vatandaşlar için bir sığınak haline gelmişti.

Zarar gören tesisler için harekete geçen belediye, bakım ve onarım işlerini kesintisiz sürdürüyor.

Çeşitli etkinliklerin yanı sıra deprem döneminde vatandaşlara sığınak olan bu sosyal tesislerin, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay tarafından değerlendirildiğini belirtti.

img-2289.jpg

Başkan Okay, "Kırsal mahallelerimizin yaşam standartlarını yükseltmek ve sosyal tesis ihtiyacını karşılamak için birçok proje hayata geçirdik. Bu projelerimiz aynı zamanda deprem sürecinde vatandaşlarımızın sığınak olarak kullandığı yerler oldu. Depremin etkisiyle zarar gören tesislerimizin bakım ve onarım çalışmalarını başlatmıştık. Şu anda ekiplerimiz titizlikle bu çalışmaları sürdürüyor. Kısa süre içerisinde tamamlanacak ve vatandaşlarımız tesislerimizdeki etkinliklerine ve aktivitelerine devam edebilecekler" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.